Het Maisveld 2012 - 2014


Het Maisveld 2015~2016


Het Maisveld - 2017


2013 - "Het Maisveld" in aanbouw. De eerste huizen van deze nieuwe straat worden gebouwd.


2014 - Het middenterrein is inmiddels in tweeën gedeeld door een weg voor het bouwverkeer. Tussen die weg en de achterzijde van de Hoogstedelaan worden de nieuwe huizen gebouwd. De weg voor het bouwverkeer zal "Het Maisveld" gaan heten. De lege plekken zijn nog niet verkocht maar zullen t.z.t. ook bebouwd worden. De in eerdere plannen belangrijk gevonden zichtlijnen van Hoogstedelaan naar Klingelbeekseweg zijn "vergeten". (Klik voor een vergroting)


2014 - Start van de bouw van De Klingelpoort, een gebouw met zorgappartementen van DrieGasthuizenGroep. Op de achtergrong de achterzijde van de huizen aan de Hoogstedelaan nummers 69 t/m 83. (81 is niet zichtbaar).


2014 - Einde van Het Maisveld, met tijdelijke verharding. Tussen het groen is rechts de achterzijde van Hoogstedelaan 1 te zien.


2014 - Overzicht nieuwbouw Het Maïsveld. Van Links naar rechts: Huizen aan de Utrechtseweg en Hoogstedelaan, nieuwbouwterrein en huizen aan de Klingelbeekseweg. Op de achtergrond: TenneT-toren, Koepel van gevangenis aan de Wilhelministraat, de Hulkesteinflat, Park- en Rijntoren en Eusebiuskerk Arnhem.


2014 - "Het Maisveld" begint zijn vorm te krijgen. Er tegenover zal het voetbalveldje weer aangelegd worden.


2014 - Blik vanuit de noordzijde op zorgappartementencomplex De Klingelpoort met parkeerplaats aan Het Maisveld. Op de achtergrond de Klingelbeekseweg. Links de schuur van voormalige Kwekerij Kromkamp.