2016, 24 appartementen aan Het Maisveld

Hendriks Projectontwikkeling start dit jaar in Klïngelbeek in Arnhem met de bouwwerkzaamheden voor de 20 luxe nieuwbouwappartementen. Hendriks Projectontwikkeling gaat nog meer bouwen in Klingelheek! Er zijn voldoende appartementen verkocht om te kunnen starten met de realisatie hiervan.

ARNHEM - Een bijzondere gebeurtenis, omdat de 20 appartementen in Klingelbeek de enige koop-nieuwbouwappartementen zijn die momenteel in heel Arnhem gebouwd worden.

Start bouw
Hendriks Projectontwikkeling start dit jaar met de bouwwerkzaamheden voor
de 20 luxe nieuwbouwappartementen. De prognose is dat de appartementen in het vierde kwartaal van 2016 opgeleverd zullen worden. In totaal zijn er eind dit jaar 40 woningen in aanbouw in Klingelbeek.

Aantrekkende woningmarkt
Signalen van de aantrekkende woningmarkt zijn duidelijk ook merkbaar op Klingelbeek. Alle twee-onder-een-kap woningen zijn inmiddels verkocht en er zijn nog maar enkele vrijstaande woningen beschikbaar. Ook de verkoop van de 20 appartementen is voorspoedig verlopen. Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar in het project. Desalniettemin is er nog veel keus op deze mooie locatie, van een ruime penthouse op de bovenste verdieping tot sfeervolle appartementen met tuin op de begane grond.

De koopsommen zijn vanaf 170.000 tot 455.000 euro v.o.n.. De woningen kennen allemaal een hoog afwerkingsniveau en hebben parkeergelegenheid bij het complex.