Terrein voor nieuwbouw Erf van Rosande, 2023De start van de bouw aan de Klingelbeekseweg links vanaf nummer 136 (tandartspraktijk Rijnzigt) is definitief.

Deze zal plaatsvinden vanaf maart/april 2024, met een verwachte oplevering in september 2024. Dat betekend dat de blokken met de bouwnummers 1/2 en 5/6 definitief gebouwd gaan worden. Indien bouwnummer 3 of 4 verkocht worden, dan wordt ook dit blok in de bouw meegenomen.

»» meer info hier.

 

Grondboring nieuwbouw erf van rosande, 2023-07Op het Erf van Rosande aan de Klingelbeekseweg vindt momenteel een grondonderzoek plaats. Het gaat er om te bepalen hoe het draagvermogen van de ondergrond is, alsook de bodemgesteldheid.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door Konings BV uit Roosendaal.

Met de uitslag van deze boringen kan men aan de slag voor verdere uitwerking voor de benodigde funderingsmethode voor de bouw van drie 2-onder-een-kap woningen links naast tandartsenpraktijk Rijnzigt.

Zie ook www.sonderingen.nl

 

Op 6 februari 2023 zijn de voorbereidingen gestart voor nieuwbouw aan de Klingelbeekseweg van drie 2-onder-een-kap woningen. De woningen worden naast de tandartsenpraktijk Rijnzigt (nummer 136) gebouwd.

Voorbereiding nieuwbouw Erf van RosandeNieuwbouw Erf van RosandeKlingelbeekseweg links naast 136, 2023Info nieuwbouw Erf van Rosande

Vanaf vrijdag 3 februari gestart met de verkoop van nieuwbouwproject Erf van Rosande 2 met 6 twee-onder-één kapwoningen, gelegen aan de Klingelbeekseweg (links vanaf nummer 136). Inschrijven kan tot maandag 13 februari 12 uur. De prijzen starten vanaf € 630.000,- tot € 715.000,- V.O.N. Het betreft kavels van 177 m² tot 350 m² met een gebruiksoppervlakte van 145 m² tot 172 m².

Meer informatie op: de website van BMV makelaars

Aan de Klingelbeekseweg, links naast tandartsenpraktijk Rijnzigt zij er drie 2-onder-1-kap woningen gepland. Zie de donkere vierkanten op afbeelding links. Afbeelding rechts toont het nu nog onbebouwde terrein, gezien vanaf de Klingelbeekseweg, met zicht op de achterzijde van het appartementencomplex Clingelstede aan Het Maisveld.

Klingelbeekseweg, 3 x 2 onder 1 kap Klingebeekseweg, bouwlocatie

[Bron: Ruimtelijke plannen]