Op donderdag  21 november laat ontwerpbureau ZUS verschillende recepten voor De Hes zien. Genodigden zijn vanaf 19:30 uur welkom in gebouw H01, waar ook Popcentrum Jacobiberg zit, via de ingang aan De Schutterij. Nadere informatie volgt, maar dan kan je deze avond alvast reserveren.

Heeft u ideeën voor De Hes? Dan kunt u het volgende doen:

Mail ons op
Kijk op de agenda voor bijeenkomsten
Meld u aan en ontvang nieuws en uitnodigingen

 

ZUS Krijgt ontwerpopdracht De Hes
Het Rotterdamse ontwerpbureau ZUS [Zones Urbaines Sensibles] gaat een stedenbouwkundig en landschappelijk plan maken voor het voormalige KEMA-bedrijventerrein De Hes op de grens van Arnhem en Oosterbeek. Investeerder en ontwikkelaar Amvest koos ZUS in overleg met de gemeenten Arnhem en Renkum na een selectie onder verschillende ontwerpbureaus. In Almere ontwierp ZUS eerder voor Amvest een duinlandschap met woningen (foto).

Voorbeeld voor nieuwbouw De Hes

»» Zie ook: https://www.dehes.nl/

De Hes, Arnhems BuitenBedrijventerrein Arnhems Buiten in Arnhem en Oosterbeek wordt woonwijk De Hes. Een wijk voor Jan en alleman wordt het niet, investeerder Amvest heeft het oog laten vallen op hoger opgeleide doelgroepen. 

Bent u graag bezig in de moestuin en houdt u van het verenigingsleven? Dan zou voormalig bedrijventerrein de Hes maar zo uw wijk kunnen worden. Althans, dat is de visie van belegger Amvest. Dat onderzocht voor welke doelgroepen zij woningen wil gaan bouwen op het voormalig KEMA-terrein, op basis van een model van het onderzoeksbureau Motivaction. Dat onderscheidt acht categorieën; vier daarvan werden uitgekozen.

»» Lees meer in De Gelderlander

Op het kavel Hulkesteinseweg 7 / 7a wordt Villa de Rijn gebouwd. Een Landmark aan het water met een adembenemend uitzicht.

Hulkesteinseweg 7 7a - 2018 wordt Hulkesteinseweg 7 7a - 2020

Zie ook de website: https://www.villaderijn.nl/

amvest logoGraag nodig ik u uit voor ons Lentecafé De Hes op donderdag 11 april, vanaf 19:30 uur in De Kookplaats op bedrijventerrein Arnhems Buiten / De Brink, Utrechtseweg 310. Wij willen u dan graag informeren over de toekomstvisie voor De Hes.

Op een eerste informatiebijeenkomst op 8 november 2018 heeft Amvest veel informatie opgehaald over wat mensen belangrijk vinden voor de toekomstige ontwikkeling van het voormalige KEMA-terrein De Hes. Samen met onderzoeken naar identiteit, cultuurhistorie, landschap, doelgroepen en toekomstkansen hebben we een nieuw gebiedsprofiel voor De Hes opgesteld.