► Stuur uw reactie naar de webmaster   naar Reacties

Medeschutters en (wijk)bewoners,

Arnhem heeft nog maar één Schutterij en die bestaat dit jaar 25 jaar sinds de heroprichting in 1990.
31 augustus 2014 ben ik Schutterskoning geworden; ik heb de houten vogel “De Papagaay” neer gehaald. Op de Schuttersdag, 30 augustus van dit jaar, ga ik mijn titel met verve verdedigen.

logo Schutterij van de ClingelbeeckTer ere van dit heuglijke feit heb ik mijn initiatief bedacht. Ik ding -op persoonlijke titel- mee op de "Wijkprijs  2015" met het volgende voorstel:
Het lijkt mij leuk om de rotonde op de Utrechtseweg, ter hoogte van Arnhems Buiten, te verfraaien met het Logo van de Schutterij en een klein verwijzingsbord naar de nieuwe weg “De Schutterij”. Ook zou ik daar graag een drietal schuttersvlaggen aangebracht zien, niet permanent, maar 1x per jaar op onze schuttersdag.

Het zou mooi zijn als ook de Gemeente Arnhem dit initiatief zou steunen en de rotonde zou willen opwaarderen. Deze kale rotonde mag best wat opgeleukt worden, het is al lange tijd géén entree voor de Gemeente Arnhem.

Kom kijken en stem mee!
Ik roep alle schutters en (wijk)bewoners op om naar de presentatie te komen kijken, want u bepaalt uiteindelijk door middel van een stemming wie de wijkprijzen winnen. Dus kom naar de wijkprijsbijeenkomtst op donderdag 11 juni 2015, vanaf 19.30 uur in het stadhuis.

Schutterskoning, Joop van Muilekom.

Stuur uw reactie naar