Activiteiten en evenementen

Informatieavond pelletcentrale
Woensdag, 8. Januari 2020, 20:00
Hits : 255

Beste buurtbewoner van Landgoed Klingelbeek,

De bouw van de eerste fase op Landgoed Klingelbeek nadert zijn einde. We verwachten de komende maanden uw eerste nieuwe buren te verwelkomen. Daarnaast gaan we in het nieuwe jaar aan de slag met de tweede fase.

De afgelopen periode kregen wij signalen dat de buurt verkeerde informatie bereikte over het verwarmingssysteem dat we voor de nieuwe woningen op het Landgoed aanleggen. We willen jullie daarom graag goed informeren over het systeem, o.a. een toelichting op onze keuze voor een aardgasloos concept, de werking daarvan, de logistieke afhandeling, de duurzaamheids- en milieuaspecten en de vergunningen.

Daarom nodigen we u graag uit voor een informatiesessie op 8 januari 20:00 uur in het Rijnhotel. Naast genoemde onderwerpen is er uiteraard voldoende mogelijkheid om verdere vragen te stellen.

We horen graag of u erbij kunt zijn. Daarom het verzoek om per e-mail via
aan ons te laten weten of u erbij bent en met hoeveel mensen u komt.

Parallel bereiden we een excursie voor naar eenzelfde, reeds gerealiseerd systeem, in een woongebouw in Lisse. Exacte datum en tijdstip volgt uiterlijk met de informatiesessie. U kunt via bovenstaand e-mailadres alvast aangeven of u aan de excursie wenst deel te nemen. Deze zal in januari op een werkdag in de namiddag plaats vinden.

We horen graag van u.
Met vriendelijke groet,

Stijn van Vuuren
Schipper Bosch Projecten

Zie ook

Locatie Rijnhotel