Het gevoel van dorps wonen in de stad.
Erf van Rosande, sept. 2011De machtige Rijn en haar uiterwaarden vormen samen het karakteristieke landschap dat zich ontvouwt ten zuiden van Arnhem. Op nog geen honderd meter van het water, aan de Klingelbeekseweg, wordt het Erf van Rosande gerealiseerd: 14 royale twee-onder-één-kapwoningen waar de pluspunten van de binnenstad hand in hand gaan met de pracht van het buitengebied. Dit is wonen in Arnhem op z'n best.

INFO-AVOND
Zoals u wellicht al weet bestaat 'Erf van Rosande' uit veertien prachtige twee-onder-één-kapwoningen gelegen aan de Klingelbeekseweg te Arnhem. Acht van de veertien woningen worden in fase 1 in de verkoop gebracht, de overige zes woningen zullen spoedig in fase 2 volgen. Tijdens de informatieavond zullen alle woningen en de verkoopprijzen van
fase 1 gepresenteerd worden. Tevens kunnen wij u dan de verkoopbrochure aanbieden.

Tijdens deze avond bieden wij iedereen de mogelijkheid om zich aan te melden als optant. Bij meerdere aanmeldingen zal er geloot worden door de notaris. Vanwege bezwaren tegen het bestemmingsplan kunnen wij de woningen officieel nog niet verkopen. Er loopt een procedure bij de Raad van State waarvan de voorlopige zittingsdatum is gepland op
1 november aanstaande, bij een gunstige uitspraak kunnen wij de woningen van fase 1 officieel te koop aanbieden aan de optanten.

De informatieavond zal worden gehouden op maandag 26 september van 19:00 uur tot 21:00 uur in het Rijnhotel te Arnhem (adres: Onderlangs 10). Gedurende de avond kunt u vrijblijvend inlopen en zullen de makelaars, hypotheekadviseurs, aannemer en projectontwikkelaar voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden en u van de nodige informatie te voorzien. Wij hopen van harte u te kunnen verwelkomen.

Klik voor meer foto's hier.