DNV KEMAOp de informatieavond in januari jl. is aangegeven dat u geïnformeerd wordt op het moment dat er sprake is van werkzaamheden die invloed hebben op de omgeving. Daarom lichten wij u hierbij in over de activiteiten welke aan het eind van deze week plaats gaan vinden.

Op donderdag 13 maart a.s. gaat de aannemer starten met het storten van de betonvloer. Dit betekent dat er al vroeg in de ochtend sprake kan zijn van geluid voor de direct omwonenden (bewoners Klingelbeekseweg). Dit als gevolg van het draaien van de betonpomp en het rijden van betonmixers van en naar de bouwlocatie.

 Vervolgens zal er door de aannemer in de nacht van donderdag 13 maart 2014 op vrijdag 14 maart 2014 gewerkt worden aan het afwerken van de betonvloer (‘vlinderen’). Ook van deze werkzaamheden kan de omgeving hinder ondervinden. Deze activiteit moet aansluitend aan het betonstorten worden uitgevoerd, er kan niet worden gewacht tot de volgende dag.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan door een email te sturen aan: . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.