mijter Het was een druilerige morgen geweest, maar de middag beloofde erg mooi te worden! Alle kinderen waren dolblij want Sinterklaas kwam hen bezoeken! Dit keer niet in "Huis en Haard" vanwege de angst voor de mexcaanse griep, maar in de Hulkesteinse flat.

Opgewonden kwamen de kinderen binnen, en na wat ravotten werden de mooiste pietenmutsen gemaakt. Daarna was er wat rumoer... Sinterklaas kwam er aan!

De kinderen begonnen te zingen want daar kwam de goedheiligman! Het was even wennen, de Hulkesteinseflat, maar de Sint en zijn pieten waren al snel op hun plaats! Sint werd welkoim geheten, en de kinderen mochten in groepjes langs komen. Menig kind vroeg zich af hoe het toch kwam dat de sint zo veel van hen wist, maar het boek had geen geheimen.

Nadat iedereen geweest was, waren er kadootjes en mandarijntjes. Na het afscheidslied vertrok de sint weer en bleven de kinderen en de ouders nog even verguld achter. De rommel werd netjes opgeruimd, en de mensen van de organisatie en de hulkesteinse flat werden bedankt voor een vlekkeloze organisatie!