“Detail en Verstilling”
Een verweerde muur of een onooglijk stukje natuur. De meeste mensen lopen er achteloos aan voorbij. Zo niet John Tomasowa uit Oosterbeek.

Expositie John Tomasowa

Foto expositie Elektrum – Arnhem
Klingelbeekseweg 45, 6812 DE Arnhem
t/m 3 juni 2015, op werkdagen van 10:00 – 17:00 uur

wijnrank hs1Han Wiggerts had geluk, dat tegen het huis waar hij woont al twee oude druivenstokken stonden die naar schatting 25 jaar oud waren. De stokken zijn ieder jaar verder langs de balkons en de dakgoot van de zuidgevel geleid, waardoor de "wijngaard" inmiddels een oppervlakte van 100 m2 heeft bereikt met een opbrengst voor 45 tot 50 flessen wijn.

In 1997 is de wijngaard uitgebreid in de moestuin van de

...

DNV KEMAOp de informatieavond in januari jl. is aangegeven dat u geïnformeerd wordt op het moment dat er sprake is van werkzaamheden die invloed hebben op de omgeving. Daarom lichten wij u hierbij in over de activiteiten welke aan het eind van deze week plaats gaan vinden.

Op donderdag 13 maart a.s. gaat de aannemer starten met het storten van de betonvloer. Dit betekent dat er al vroeg in de ochtend

...
Elektrum

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de KEMA in oktober 1977 werd aan de Klingelbeekseweg, aan de Rijn, een permanente expositieruimte het "Elektrum" geopend. Dat Rijncomplex is gevestigd in de voormalige fabriek van de Koninklijke Papierfabrieken Van Gelder, die de KEMA in februari 1976 had aangekocht.

De expositie wil een beeld geven van de Nederlandse energie- en

...

De Klingelbeekseweg staat bekend als een sluiproute. De maximumsnelheid op deze weg bedraagt 30 km/u. Bewoners van de Klingelbeekseweg klaagden bij de wijkagent over de hoge snelheden waarmee de auto’s door de straat reden. De verkeersveiligheid is daarbij een belangrijk gegeven.
Naar aanleiding van deze klachten heeft het verkeerhandhavingsteam (VHT) in opdracht van de wijkagent in maart 2011 op

...