Zondag 3 november was er weer de jaariijkse herfstwandeling van de buurt. Dit jaar zijn ook onze toekomstige buren van de Hoogstedehof en de Klingelbeekseweg gevraagd om deel te nemen.

Deze keer was de wandeling aan de overkant van de Rijn! Een speciaal voetveer bracht ons naar Meinerswijk waar 3 personen ons rondleidden door dit mooie stukje Arnhem. Een prachtige omgeving met een rijke geschiedenis. De donkere luchten en het er doorheen priemende zonlicht zorgden voor prachtige kleurcontrasten in het uiterwaardenlandschap.

Onder het genot van heerlijke stampot met een welkom-in-de-buurt borrel werd de wandeltocht afgesloten in de Hoogstedehof. En natuurlijk was er weer Bockkbier!

Klik op een foto; daarna voor de volgende op ► rechtsboven in de foto.

Herfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in MeijnerswijkHerfstwandeling in Meijnerswijk

Een verfilming van deze wandeling is hier te zien.