Dit jaar was het weer gezamenlijk paaseieren zoeken voor de kinderen, in de speeltuin voor de kleintjes en tegenover het buurthuisje voor de wat grotere kinderen. Na een verdeling in groot en kleiner op de jeu de boulesbaan werd de Paashaas aangeroepen vanuit tientallen keeltjes. Dit kon de Paashaas onmogelijk niet gehoord hebben, maar toch duurde het nog even voordat ie verscheen. Dit was het sein voor de kinderen om het zoeken te starten en de twee groepen stoven naar de voor hen bestemde zoekplaats. De Paashaas wandelde daar dan rustig doorheen, al eieren uitdelend en verstoppend.
De middag werd afgesloten met het beschilderen van een grote hoeveelheid hardgekookte eieren. De fotograaf heeft er ook een van verorberd. Lekker!

LeeftijdverdelingLeeftijdverdelingAanroepen van de PaashaasEieren zoekenVoor de klimmersHebbes!Eitje voor klein .......... en eitje voor groot!Een mandje vol ....Een handje vol ....15 eieren?Kijk eens!Bij de Paashaas moet je zijn!Zoekterrein voor de oudere jongerenWie zoekt, die vindtZoekterrein voor de oudere jongerenZoekterrein voor de oudere jongerenBlij met een wortel en een eiEieren beschilderenVerdeling van de gezamelijke vondstVerdeling van de gezamelijke vondstZij heeft er de handen vol aan!Gezamelijk eieren beschilderenEieren beschilderen is preciciewerkPaashaas?Paashaas!Het was een geslaagde middag