Koningsdag dit jaar was een aparte koningsdag voor onze wijk. Volgens de aankondiging zou de kleedjesmarkt tussen 16:00 en 17:00 uur zijn met daarbij een borrel bij het buurthuisje en een stoepkrijtkleurwedstrijd.
Maar om een uur of 13:00 was er al een kleedjesverkoop in de Hoogstedelaan, waar het een gezellige drukte was, met veel kinderen. Gevolg was echter wel, dat om 16:00 uur er maar één kleedje bij het buurthuisje was. Dat kleedje werd teleurgesteld een kwartiertje later maar weer opgebroken. Er waren namelijk ook geen andere kinderen te bekennen. Daardoor was er ook geen animo voor de jaarlijkse stoepkrijtkleurwedstrijd. Dat was wel erg jammer.

De bijeenkomst bij het buurthuisje werd dientengevolge een ontmoeting van voornamelijk "de oudere garde" van de wijk. En die was heel erg geslaagd! Het kon weer, na de afschaffing van strenge coronaregels.

Hieronder een impressie van de kleedjesverkoop in de Hoogstedelaan en de bijeenkomst bij het Buurthuisje.

Hoogstedelaan

Kleedjesmarkt in de HoogstedelaanBij de limobarZakelijke besprekingEven afrekenen graagKoningsdaghandelZakelijk overlegDe prijs is okéNog even de administratieKoningsdag 2022Leuk speelgoed!Blindoek voor .......... en kussen maar!Blindoek voor .......... en kussen maar!Koningsdag 2022Geinig boekje!Donald Ducks voor de liefhebbersJij niet een Donald Duckie?Koningsdag 2022 in de HoogstedelaanTijd om te vertrekken


Bij het Buurthuisje

Koningsdag 2022 bij het buurthuisjeKoningsdag 2022 bij het buurthuisjeKoningsdag 2022 bij het buurthuisjeKoningsdag 2022 bij het buurthuisjeKoningsdag 2022 bij het buurthuisjeKoningsdag 2022 bij het buurthuisjeKoningsdag 2022 bij het buurthuisjeKoningsdag 2022 bij het buurthuisje