2021 04 koningsdag 01Ook dit jaar moest het koningsdagfeest weer op een aangepaste zuinige manier worden gevierd in de wijk. Oorzaak waren de door de overheid opgelegde beperkingen vanwege het COVID-19 coronavirus. Geen kleedjesverkoop met allen bij elkaar, maar voor de deur op de stoep. Ook de gezamenlijke koningsborrel ging niet door; de bij het buurthuisje aangeboden biertjes van de Arnhemse brouwerij Durs, moesten thuis worden opgedronken. 
Maar mede dankzij het prachtige weer zag de wijk er tussen 10:00 uur en 12:00 uur vrolijk oranje gekleurd uit met gezellige verkoopkleedjes, muziek en kleurige wijkbewoners, die zo goed mogelijk de coronaregels probeerden na te leven. Dat dit af en toe wat lastig was, spreekt voor zich ......

Buurthuisje, voor krijt en bierKoningsdag vlaggetjes op Het MaisveldOude tijden herleven: koekhappen!Naar de Klingelbeekseweg voor tosti'sVerkoopsters wachten op de eerste klantenKleedjesverkoop op de KlingelbeeksewegKleedjesverkoop op de KlingelbeeksewegKleedjesverkoop op de KlingelbeeksewegDe koop is gesloten.... en het traditionele schminken was er ook hier en daarEven een uitleg voor de verkoopOok oud Hollands: ballengooienBij landgoed Klingelbeek kon je je garderobe vernieuwenEven wat drukker op de HoogstedelaanDeze poppen zoeken een nieuwe moederGrabbelen voor 20 eurocent.... en het traditionele schminken was er ook hier en daarHet was weer zó!