Koningsdag 2019Het leek op voorhand enigszins twijfelachtig of dit jaar de traditionele koningsdag viering wel door zou gaan, vanwege de toch wel zeer heftige wisselingen in het weer, waarbij hevige buien en zonneschijn elkaar afwisselden. Maar.... om 16:00 uur was er toch al leven rond het onvolprezen buurthuisje van de wijk, en waren de eerste twee kleedjes plus koopwaar onder de naaldbomen uitgelegd.

Iedereen werd verwelkomd met een oranjebittertje, waarvan de smaak daarna kon worden weggespoeld met een drankje van het buurthuisbarretje. Ondertussen werd er al handel gedreven door de kinderen. Toch leuk, om zo het speelgoed waarvoor je te oud/groot bent geworden kunt verkopen om daarna met de opbrengst ervan bij "de buren" weer iets passend te kunnen aanschaffen.

De weergoden bleken ons goed gezind: na hevige buien, bleek Pluvius vanaf ongeveer 16:00 uur te zijn uitgeplast!

Oranjebittertje van het huis!Koningsdag Hoogstede-KlingelbeekLeuk...al die diertjesDe verkopersKijk eens wat ik heb gekocht!Koningsdagviering Hoogstede-KlingelbeekBoeken doen het altijd wel goedWie het kleine niet eert...Zie hij ze vliegen?....inderdaad; een drone houdt houdt ons in de gaten!Koningsdag vanuit de luchtKoningsdag vanuit de luchtKoningsdagviering Hoogstede-KlingelbeekKoningsdagviering Hoogstede-KlingelbeekKoningsdagviering Hoogstede-KlingelbeekHij houdt het scherp in de gaten...Nog even betalen....Ook de koning is klein begonnen!Voor elk wat wilsEven niet zo druk; de stoepkrijtwedstrijd is begonnenDe jaarlijkse stoepkrijtwedstrijd begintMet alle aandachtNog wat laatste streepjesZo, die is wel af nuMet z'n tweeën gaat het sneller!Even de beentjes opzij voor het paardHier valt heel wat te zien!Onze koning staat er gekleurd op!Anne, 6 jaarPrijsjes eerlijk delen hoorOok Rosa heeft een prijs verdiendDe jury wikt...... en de jury weegt...Koningsgezinder kan het bijna niet!De spion