Koningin Winter had het niet makkelijk dit jaar: het was vrij warm en de zon scheen volop. Toch kwam zij na het roepen van de kinderen tevoorschijn, om een verhaal te vertellen over een sneeuwuil, die al heel lang op zijn vriend wacht in een lange koude winter.

Enig voorstellingsvermogen was wel nodig, want de kinderen zaten buiten op een bankje in de volle zon bij de grote kapschuur van Klingelbeekseweg 60. Dit mocht de pret niet drukken en een intro met chocolademelk bracht de stemming er direct in. Na de vertelling kregen de kinderen ieder een sneeuwklokje en als ze wilden een handje "sneeuw" mee. De afsluiting betond uit  gezamenlijk marshmallows roosteren boven een vuurschaal.

Koningin Winter 2019Lekker; chocolademelk!Koningin Winter aanroepenKoningin Winter komt tevoorschijnKoningin Winter verteltDe sneeuwuil en zijn vriendjeKoningin Winter verteltKoningin Winter vertelt over de sneeuwklokjesKoningin Winter verteltKoningin Winter verteltKoningin Winter verteltLekker, die chocolademelkLekker, die (chocola)demelkLekker, die chocolademelkEen tekening uit het verhaalKoningin Winter verteldKoningin Winter verteldSpannend hoor!Koningin Winter met het sneeuwuittjeKoningin Winter verteldVoor ieder een sneuuwklokjeVoor ieder een sneuuwklokjeLeuk, zo'n sneuuwklokje!Marshmallow roosterenMarshmallow roosterenMarshmallow roosterenLekker, zo'n, marshmallow...........maar best moeilijk etenKoningin Winter, 2019Leuk, marshmallow roosteren, ook voor de oudersKoningin Winter, 2019Koningin Winter, 2019Koningin Winter, 2019