Sinterklaas was ook dit jaar in de wijk op bezoek. Deze keer had hij het plan opgevat om, samen met de Pieten uiteraard, alle kinderen persoonlijk op te halen. Hij moest daarvoor wel een aardige eindje door de wijk heen en weer wandelen, maar hij hield het bewonderenswaardig goed vol; zónder paard, deze keer.
Bij elk ophaaladres kwam er weer een puzzelstukje van de eindbestemming bij! Toen hij alle kinderen had verzameld, toog de steeds maar aangroeiende stoet naar -zo bleek uit de complete puzzel- De Kookplaats, om daar Sinterklaas zijn verjaardag te vieren.

Sinterklaas komt vanuit HoogstedehofOp weg om de volgende kinderen op te halenEven zwaaien naar de fotograafOp de KlingelbeeksewegHé, dezelfde jasjesRoetveegpietenDe muziekpiet en de AdministratiepietEven klimmen Sinterklaas!Sinterklaas in gesprekWij zijn vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk ♪♪Even tellen hoeveel kinderen nog op te halenSinterklaas lust ook wel een broodje!Bij zowat de laatse op te halen kinderenMooie muts, zei SinterklaasEven luisteren...Piet, die ziet het nietMooi kroontje, hoorDe laatste foto van de puzzel; alle kinderen zijn er nuKijk, nu zie je waar we naar toe gaanWij gaan naar De Kookplaats!Pieten op weg naar De Kookplaats