Dit jaar had de herfstwandeling een stedenbouwkundig tintje. Stedenbouwkundige Wim Lavooij (van bureau SAB) gaf een rondleiding door de wijk. Het verzamelpunt was bij de moestuin, waar de wandeling ook zou eindigen.
De wandeling voerde de geinteresseerden via het gebouw van het Electrum aan de Klingelbeekseweg naar de gebouwen van het voormalige KEMA terrein aan de noordzijze. Daarna werd de bebouwing aan de Utrechtseweg besproken. De tocht eindigde op Lombok met een bezoek aan de gevangenis (buitenkant) en de typische huisjes in dit staddeel, die ook zo hun eigen historie hadden.

Verzamelen bij de moestuinVerzamelen bij de moestuinInleiding door Irene BuitenhuisWoord vooraf door stedenbouwkundige Wim LavooiEven stilstaan nabij het ElectrumInleiding over de architectuur van gebouwen op het voormalig KEMA terreinMet veel enthousiasme vertelt Wim over de architectuurWandeling over het KEMA terrein van gebouw naar gebouwDe informatie werd met verschillende interesse opgenomenToch leuk wandelen op dit terrein en altijd wel wat te zien!Wim LavooiTegenover het oude knallabTegenover het oude knallabOver de ontstaansgeschiedenis van de huizen aan de UtrechtsewegBij de "witte villa". Over de bebouwing langs de route Arnhem-OosterbeekOok over de gevangenis valt heel wat van de architectuur te vertellenDe torens zijn met opzet in perspectief gebouwd; dan lijken zij groterWandelen maakt hongerig; ook bij honden!Huisjes op LombokHuisjes op LombokHuisjes op LombokHier ging het over het huis met de palmbomen in de tuin, aan de HulkesteinsewegWeer terug bij de moestuin, lekker aan de soep........en per traditie nagespoeld met bokbierDe penniningmeester tapt; de voorzitter ziet dat het goed gaatSpeciaal bok, deze keer: Het Roze Varken uit Arnhem!Maar nix18 geld hier; wel lekkere chocomelkDe sfeerverlichting kwan steedsbeDe sfeerverlichting kwam steeds beter uit, naarmate het later werd...er uit naarmate het aletr werd......en later.......en later