Zoals gebruikelijk was er op Koninginnedag aan het einde van de middag en aan het begin van de Hoogstedelaan een buurtbijeenkomst. Kinderen konden hun uitgespeelde speelgoed of uitgelezen boeken te koop aanbieden en deelnemen aan de stoepkrijtwedstrijd. Het weer werkte dit jaar gelukkig bijzonder goed mee!

Koninginnedag 2013Ook de kroningsdagEen kleurrijk gebeuren; kleedjesverkoopGeen film van koning WillemDe verkoop komt op gangLekker oranje zijn in de zon"Wat heb jij daar allemaal?"Wij wachten op kopersWij ook!Live muziek maakte het nog gezelligerEven papa laten kijken of het wat voor mij isEn de leeuw; hij speelde zijn centenbakkie volDeze is toch echt al leeg, zo te zienDe Romeinen bewaken hun have goed!Interessant, die kinderboeken!Afgedwaald naar DuckstadKijk eens mama; 5 € !StoepkrijtwedstrijdStoep! krijtwedstrijd. Het werd dan ook een "draak"van een tekeningNog lang niet af, hoor!'t Was eigenlijk voor de kinderen bedoeld...Ok, maak jij hem dan maar af...Perfectioneren van de draakDe laaste puntjes op de tekeningen...en dan weer naar de uitverkoopNieuwe aanwinst goedgekeurd door papa; nu maar flink oefenen!De handel is inmiddels wel zo'n beetje gedaanDe oudste buurtbewoner verlaat het handelscentrumIk wil niet in de krijttekeningenjury!De jury. Zij wijst, wikt en weegtKan ik alles opruimen.....!Uitreiking van de 1ste prijsMaar iedereen krijgt een bellenblaasgevalletjeAltijd veel belanstelling voor de jonge kunstenaars't Blijft leuk: bellen blazenBijna afgelopen. Nog even de laatste restjes opmakenDe laatste versnaperingen worden uitgedeeld

Het was een zeer geslaagde middag, waarin traditiegetrouw veel spullen van eigenaar verwisselde en men elkaar bijpraatte over allerlei belangrijke zaken en randverschijnselen.