Boomspiegel met kruiden, Het maisveldDe gemeente wil Arnhem groener en mooier maken voor een fijne leefomgeving voor iedereen.
Zo bereiden we de stad ook beter voor op extreem weer. Meer groen in de wijk zorgt bijvoorbeeld
voor meer verkoeling op hete dagen, maar helpt ook wateroverlast te voorkomen bij een stevige regenbui. Groen maakt gelukkig en is goed voor vogels, bijen, vlinders en mensen.

Denk mee over het groen in uw wijk.
We nodigen u uit om mee te denken en mee te praten over hoe we de wijken Hoogstede/Klingelbeek, Heijenoord en Lombok groener kunnen maken. De ideeën verzamelen we in een WijkGroenAgenda. We organiseren daarom op dinsdag 16 mei een bijeenkomst bij de Kookplaats op Arnhems Buiten. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt zich vooraf aanmelden via  (niet verplicht).
De zaal is geopend vanaf 19.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

We starten met een korte introductie en uitleg over de WijkGroenAgenda. Hierin staan concrete ideeën en plannen voor meer vergroening in de wijk. Deze zijn te bekijken op: www.arnhem.nl/wijkgroenagenda.
Omdat de wijk voor ongeveer 75% uit particulier eigendom bestaat, helpt stadsinitiatief Arnhem Klimaatbestendig u op weg met praktische tips om zelf uw tuin en huis te vergroenen. Zo werken we samen aan een mooiere en groenere wijk. www.arnhemklimaatbestendig.nl .

Vragen over de bijeenkomst of het vergroenen?
Heeft u een vraag over de bijeenkomst of over de WijkGroenAgenda, kunt u niet naar de bijeenkomst komen, maar heeft u wel een tip, idee of opmerking? Mail dan naar .

Bellen kan ook met 026 - 3774 441.
Wij hopen u op 16 mei te zien!